menu

Nadační fond ČESKÝ VÝROBEK představuje novinky!

04.09.2018

Společnosti, které se v Česku snaží podnikat s láskou a poctivě, podporujeme už téměř 25 let. Informovat spotřebitele o produktech našich domácích firem je totiž důležité pro podporu českého trhu a českých podnikatelů.

Abychom šli malým i velkým podnikatelům ještě více vstříc, vytvořili jsme nový web, kde najdete veškeré potřebné informace o nás, ale i o firmách, které již ochrannou známku ČESKÝ VÝROBEK mají. Kromě nového webu nyní společnosti vlastnící ochrannou známku ČESKÝ VÝROBEK představujeme také prostřednictvím Facebooku ČESKÝ VÝROBEK.

Dále jsme se rozhodli naše služby od 1. 6. aktualizovat a umožnit tak firmám jejich ještě lepší propagaci. Kromě možnosti doplnění fotografií do galerie mají společnosti nesoucí ochrannou známku ČESKÝ VÝROBEK  v případě zájmu možnost také přejít k některé z nových licencí.

Firmy, které mají o ochrannou známku zájem, si z daných licencí mohou samozřejmě zvolit tu, která jim nejvíce sedí. V nabídce jsou licence STANDARD, PLUS A PARTNER. Podrobné specifikace jednotlivých licencí najdete zde. Podmínky pro získání ochranné známky zůstávají stejné.