menu

Nadační fond ČESKÝ VÝROBEK a AMSP ČR podepsali 1. září 2015 dohodu o spolupráci.

04.09.2015

Nadační fond ČESKÝ VÝROBEK s potěšením oznamuje, že uzavřel novou partnerskou spolupráci s Asociací malých a středních podniků a živnostníků ČR.

Hlavní náplní tohoto nového partnerství bude především bezplatný informační servis a možnost podnikatelských setkávání na nejrůznějších úrovních. Cílem asociace je podpořit zejména malé a střední firmy a drobné podnikání v regionech, menších městech a obcích, a to prostřednictvím obecné podpory i konkrétních grantů a soutěží s finančním příspěvkem.

Hlavními aktivitami asociace je podpora exportu, inovací, financování firem, protikorupčních aktivit apod.

Asociace malých a středních podniků a živnostníků České republiky sdružuje na otevřené, nepolitické platformě malé a střední podniky a živnostníky i jejich organizace z celé republiky a byla založena v r. 2001. Zastupuje zájmy cca 260 tisíc podnikatelských subjektů napříč obory. Od r. 2009 realizuje sérii unikátních NEZÁVISLÝCH PRŮZKUMŮ o názorech podnikatelů na problémové oblasti podnikání, jejichž výsledky jsou stěžejním podkladem pro klíčová stanoviska Asociace.

Asociace spolupracuje s vládou, jednotlivými ministerstvy a v uplynulých letech iniciovala řadu zákonných opatření. Je připomínkovým místem k připravované legislativě, členem Podnikatelské rady a řady dalších poradních orgánů vlády a ministerstev vč. hodnotitelských komisí. Pro své členy poskytuje především INFORMAČNÍ SERVIS, PORADENSTVÍ a ANALÝZY zaměřené cíleně na segment malých a středních podniků a živnostníků z celé řady oblastí, dále účast na odborných akcích, seminářích, konferencích, setkáních podnikatelů v ČR i v zahraničí a celkové prosazování zájmů tohoto segmentu vůči vládě, parlamentu a dalším institucím.

Těšíme se na novou spolupráci!  

doc. ing. Karel HAVLÍČEK, MBA, Ph.D., předseda představenstva AMSP ČR
Eva Svobodová, MBA, generální ředitelka AMSP ČR
Ing. Milena Povolná, CSc., předsedkyně Nadačního fondu Český výrobek