menu

Jak získat 2x víc B2B zákazníků? Vždyť už je máte!

17.07.2020

Jak se daří vaší firmě? Můžete si dovolit zahodit polovinu kontaktů na potenciální zákazníky
Že ne? Přesto to děláte. 

Každý měsíc vám na web přijdou desítky, stovky, možná tisíce B2B zákazníků. Hledají vaše služby, ale ozve se vám maximálně 1 z 10. Co ti ostatní? Nejspíš skončí u konkurence.

Jenže jak se k nim dostat, když se vám sami neozvou?

Nejste první, kdo si tuto otázku pokládá. Přesně z této otázky vznikla česká aplikace Leady, která dokáže odhalit firemní návštěvníky na vašem webu a dá vám na ně kontakt.

 

Stačí zvednout telefon a máte nového zákazníka

Firma Novák a synové z Prahy si prohlížela vaši službu X. Společnost Pokorný a partneři s obratem 300–500 mil. Kč se zajímá hned o tři vaše služby. Zavolejte jim!

To vám dokáže říct aplikace Leady. Vychází z chytré databáze firem Merk, která obsahuje data o všech českých firmách a podnikatelích. Díky tomu vám dokáže říct:

  • Jaká firma si prohlížela váš web
  • Co ji zaujalo
  • Jaký má obrat, počet zaměstnanců, obor
  • Odkud je
  • Na jakém čísle a e-mailu ji můžete kontaktovat

Stačí zvednout telefon a ozvat se. Víte, že daná firma aktuálně shání vaše služby a zná vaši firmu – to znamená, že máte napůl otevřené dveře.

apliakce Leady

V aplikaci vidíte jednotlivé návštěvníky i kontakt na ně.

 

Žádná reklama naslepo. Oslovujete relevantní lidi

Leady už u nás využívá více než 2000 firem. Proč? Protože s nimi jdou najisto. Nesnaží se zaujmout lidi, kteří o nich nikdy neslyšeli a možná o ně vůbec nemají zájem. Oslovují firmy, které se s velkou pravděpodobností stanou jejich zákazníky. Díky tomu je cena za přivedení jednoho zákazníka velmi nízká.

Navíc se nemusí probírat nerelevantními kontakty. V aplikaci snadno vyfiltrujete firmy, které vás zajímají – například podle obratu nebo lokality.

Vyzkoušejte Leady zdarma

Zjistěte, kolik zakázek vám můžou Leady přinést. Vyzkoušejte je s naším Partnerským kódem na měsíc zdarma. Když během prvního měsíce zjistíte, že aplikaci nechcete používat, je to jen na vás.

PARTNERSKÝ KÓD: DIGILABS31

Kontaktujte nás a získejte Leady zdarma

 

 

Mějte v Merku potenciální zákazníky

Spolu s Leady získáte chytrou databázi firem Merk. Najdete v ní detailní informace o 4 milionech českých firem a živnostníků.

K čemu se vám bude hodit?

  • Jistě víte, pro jaké firmy chcete pracovat. Najděte v databázi podobné a oslovte je. Filtrovat můžete podle velikosti, regionu, obratu i oboru.
  • Proklepněte si zákazníka nebo partnera, než uzavřete spolupráci. Merk vám například řekne, jak se firmě daří v poslední době.
  • Volejte na ověřená čísla. Merk pravidelně aktualizuje a ověřuje kontakty na firmy v databázi.

filtrace firem v aplikaci Merk

V Merku můžete filtrovat firmy podle řady parametrů.

Získejte nové zákazníky i bez reklamy. Ozvěte se nám a zjistěte, jak vám Merk a Leady usnadní byznys. S naším Partnerským kódem na měsíc zdarma.

PARTNERSKÝ KÓD: DIGILABS31

Kontaktujte nás a získejte Leady zdarma

 


 

Kontakt

 

+420 774 157 621

 

b2b@digilabs.rs

 

Kontaktovat nás můžete i s případnými dotazy. Jsme partner aplikací, proto vám vše rádi vysvětlíme.